Praktijk & Medewerkers

Podotherapie Boonacker is een van de eerste podotherapie praktijken in Den Haag en heeft in de afgelopen 30 jaar vele duizenden patiënten van hun voetklachten afgeholpen. Bij Podotherapie Boonacker heeft u als patiënt altijd te maken met één en dezelfde behandelaar: podotherapeut Willy Boonacker. Willy doet niet alleen het eerste vraaggesprek en onderzoek, maar vervaardigt ook uw podotherapeutische zolen of andere hulpmiddelen. De praktijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en voor wie met de auto komt, is ruime parkeergelegenheid aanwezig. De praktijk is rolstoel-toegankelijk.

Willy Boonacker – podotherapeut

 

Willy heeft zich na haar studie in 1988 gevestigd als podotherapeut aan de Hildo Kroplaan in Den Haag. Vanaf 2003 is de praktijk gevestigd aan de Loosduinse Hoofdstraat 78 in Den Haag.

Verbetering van de kwaliteit van de voetzorg heeft de hoogste prioriteit voor Willy. Allereerst door continue bijscholing en het bijwonen van congressen en andere evenementen. Daarnaast zorgt ze ook dat de praktijk voorzien is én blijft van de beste apparatuur om de juiste voetzorg te kunnen geven.

‘Podotherapeut’ is een beschermde titel die men alleen mag voeren als de door het Minsterie van OCW geaccrediteerde vierjarige HBO opleiding ‘Podotherapie’ met succes is afgerond.

 

Joke Jansen – assistent podotherapie

 

Joke is een belangrijke schakel in de kwaliteitszorg aan u. Zij is al sinds 1994 werkzaam in de praktijk. Joke is het eerste aanspreekpunt in de praktijk en houdt zich bijvoorbeeld bezig met de administratie en de afwerking van de podotherapeutisch zolen.

 

 

 

 

De praktijk in foto’s